Sztárvilág
Teddy Black elárverezteti melleit
A nyilvános aukció a Kongresszusi Központban lesz
NKÖM
Teddy Black (40+, média transzvesztita), a kétéves Danny Black édesanyja és édesapja, elárverezteti melleit. Mint ismeretes Black, Dannyka (2, más gyereke) nevelője szeretné elejét venni a találgatásoknak, hogy ő valójában férfi vagy nő, így most olyan férfiből nővé operált férfivé kíván válni, aki úgy tud férfiként Danika anyja lenni, hogy közben Dannyka egyre nő.

Kisszótár

Transzvesztita: Olyan férfi, aki nőnek öltözik és úgy is viselkedik.

Turmixgép: Elektromos berendezés, ételkomponensek összevegyítésére szolgál.

Normális: Általában csak egyszerűbb emberek körében megfigyelhető ritka viselkedésforma.

"Drágáim, meguntam már, hogy nő legyek, unom az örökös kozmetikázást, végre a saját szemöldökömet akarom hordani és a kocsmából hazaérve ugyanúgy szeretném turmixgéppel ütni a gyereket, mint bármely normális ember" - nyilatkozta huncut mosollyal a szemében a Sztár.

Black a műtéthez szükséges pénzt melleinek elárverezéséből kívánja előteremteni. Azt egyelőre nem kívánta elárulni, hogy egyenként vagy párban kótyavetyéli el nőiségét, annyit viszont elárult, hogy a bal melle sokkal értékesebb, mivel arra rá van tetoválva Antaly Imre (öreg, viccmesélő) még az orrműtétje előtt.

Kérdésünkre, hogy ameddig nő volt, addig volt-e kapcsolata más nőkkel, Black felháborodottan csak annyit mondott: "Hát minek nézel te engem, leszbikusnak?"
 «  vissza  «