Vérborzalom
Hendári Juci mellei beszorultak egy JetSkibe
Különös baleset
RLT Klubb
A képen a művésznő arca látható
Hendári Jucinak (50 felé járó, dugható színésznő) ez a nyár is úgy kezdődött, mint bármelyik. Az elvonókúrát éppen csak befejező színésznő a Heti Hetekben összegründolt milliókból idén is a festői szépségű Némedi bányatónál próbálta kiheverni az év fáradalmait, másnapossággal teli heteit.

Hendári, aki elmondása szerint jól úszik amikor éppen nincs elázva, éppen a partfelé tartott egy hosszabb hátúszásos lubickolásból, amikor hirtelen megjelent fölötte egy JetSki, ami egészen a partig húzta a víz alatt. "A melleim beszorultak a JetSkibe" - mondta el a helyszínre érkező rendőröknek a Mi Jucink, akit a JetSki-be szorult mellekkel vittek kórházba. A kórházban egy 10 tagú műtősstáb állt fel, akik komplikált műtéttel (spajszer, gépzsír és konyak felhasználásával) távolították el Juci melléről a mellben szűk JetSkit. "Gyorsan kellett cselekednünk, mert félő volt, hogy a művésznő JetSki rákot kap" - mondta az orvoscsoport vezetője.

Hendári Judit nem kívánta elárulni, hogy mellei károsultak-e, de több forrásból is úgy értesültünk, hogy mostanában együtt látták ebédelni Teddy Black-kel, akinek pont a napokban válik feleslegessé két melle, egyiken Antaly Imrét ábrázoló tetoválással.
 «  vissza  «