Zene
Végre feloszlik a Debil.RuleZ!
Nincs több macskazene
Informátorunktól
Második lemezük promóciós kampányaként feloszlik a Debil.RuleZ! zenekar. Hajtós András a zenekar énekese, az egyedülálló Magányszám című szórakoztató műsor házigizdája a sajtótájékoztatón elmondta, hogy legújabb lemezüket csak azért csinálták, hogy feloszolhassanak. Éppen ezért a lemezre zenét már nem is írtak, csak számokat 1-től 11-ig.

Ilyen fejjel nehéz lesz más szakmában elhelyezkedni
"Minket valójában csak a pénz érdekel, meg hogy jól nézzünk ki a színpadon" - mondta el a sajtó képviselőinek Hegynyi György, aki a feloszlatási bejelentésre is a szoláriumból érkezett egy pénzzel teli gitártokkal a kezében.

Ezzel a koncepcióval azonban a zenekar nem minden tagja értett egyet. Vérosztó Gyula, a zenekar dobosa és búvára szerint meg lehetett volna menteni a zenekart, ha jobban odafigyelnek a színpadképre. Az ő elképzelése szerint a zenekarnak akváriumban és búvárruhában kellett volna haknikat vállalnia, és akkor még ma is együtt játszanának.

A sajtótájekoztató végén a zenekar bejelentette, hogy bár a feloszlásukat mindannyian sajnálatosnak tartják, a jövő heti szegedi újraegyesülő koncertjükre mindenkit szeretettel várnak.
 «  vissza  «