Eszkruzív
Előkerültek Lolka és Bolka szülei
Interjú a népszerű lengyel rajzfilmsztárokkal
Munkatársunktól
Rengeteget utaztak
Lolkát (9 éves, rajzfilmsztár) és Bolkát (7 éves, rajzfilmsztár) a két pajkos, kíváncsi és nagyon jószívű fiúcskát mindenki ismeri. Életük, mint egy valóságsó epizódjai, zajlott a szemünk előtt hosszú évekig. Láttuk őket a vadnyugaton, az olimpián vagy az erdőben talpig úttörőben közelharcot vívva a mormotákkal a nyakkendőhöz való gesztenyéért. Úgy tűnt, ők a szocialista álom nyertesei. Az Óvodások Műsorából ismert páros most először vall a Mia Napnak adott exkluzív riportban életük árnyoldaláról - megromlott viszonyukról Bobbal és Bobekkel, valamint soha nem látott szüleikről.Mia Nap: Nem tudom, tegeződhetünk?

Lolka: Nekem mindegy.

Bolka: Nekem is.

MN: Meglehetősen apatikusnak tűntök. Csak nem azért, mert megromlott a viszonyotok Bobbal és Bobekkel, és hogy soha nem láttátok a szüleiteket egészen mostanáig, amikor már igen?

L: De igen.

B: Igen, nem.

A sivatagban meleg volt
L: Nézd, mi egész életünkben a két pajkos és nagyon jószívű fiúcskát hoztuk. Életünk, mint egy valóságsó epizódjai, zajlott a szobiszörpmámorban fetrengő óvodások szeme előtt. S miközben mi szórakoztattunk, aközben senkinek nem tűnt fel, hogy mit csinál egy hét és kilenc éves fiú egyedül a Szaharában. Melegünk volt bazdmeg, azt csináltuk.


B: A Bobbal és Bobekkel pedig megromlott a viszonyunk, mert buzik. Azért kerültek a tévébe is, mert nem voltak alkalmasak kísérleti nyúlnak a "Vlagyimir Iljics Nyúlszaporodási Program"-ban.

A rossz emlékű bűvészkalap
MN: A régmúlt láthatóan kísért titeket. Hiába, ti egy vonalas világban nőttetek fel...

L: 2D bazdmeg, 2D.

B: És a Bobek egyszer megpróbált megerőszakolni a bűvészkalapjában.

MN: Meséljetek kérlek, hogyan sikerült ennyi év után megtalálni szüleiteket?

L: Bementünk az archívumba, és megtaláltuk a Lolka és Bolka pilot adásának felvételeit. És ott voltak rajta a szüleink.

Kommunista ifjak
B: A pilot még Bob és Bobek címmel ment és két buzi nyúlról szólt, akik grafiti embereket esznek.

MN: Úgy értitek, hogy Bob és Bobek szétvágta a szüleitek hasát, kifordították a belüket, majd nyárson megsütötték a májukat és hozzá hagymás vért ittak?

L: Igen. Mi sokáig azt hittük, hogy anyánk otthagyott minket a rajzasztalon, de nem ez történt.

B: Megette őket két buzi fehérnyúl.

MN: Köszönöm az interjút!

(B: Te, ez nem egy buzi volt?)
 «  vissza  «