Buzizás
Szabad-e a buziknak zsidózni?
Magyar Távlati Iroda
Egy ügyvédnő az Alkotmanybíróság állásfoglalását kérte abban a kérdésben, hogy a buziknak szabad-e zsidózni. Az ügyvédnő ugyanis sérelmesnek találta, hogy Freshpig László (42, magyar) az egyik tárgyaláson rózsaszín tüllszoknyában, kirúzsozott szájjal, valamint egy "Hogyé szopsz?" feliratú pólüban jelent meg és a fővárosi bíróság Kotlász Jenőné tanácsának zsidó származásáról érdeklődött.
"Pont attól vagyok különleges ember, hogy mindig őszintén és komolyan beszélek"
Az ügyvédnő állaspontja szerint a primitívek és buzik nem érdemlik meg, hogy zsidózhassanak és ennek valahol benne kell lenni a hatályos alkotmányban is. De ha nincs benne, ő szívesen beleírja és ebbe a munkába nem rest olyan jelentős alkotmányfogalmazókat is bevonni, mint Gy. Nagyné Mackó Ágne, vagy kész akár olyan jogi szaktekintélyeket is felkérni erre a munkára, mint Berényi Miklósné a Barátok közéből.

Freshpig az ügyvédnő felvetésére egy ellenalkotmány javaslattal kíván élni. "Ebben az szerepelne, hogy akinek nem csavarodik kilencszer a DNS-e, az jobb, ha kussba marad, mert a szart is kiverik belőle neonáci bajtársai. A szöveg harmonizálása az EU-s törvényekkel jól halad, bár a szar kiveréset szeretném oly módon generalizálni, hogy a baseball ütővel fejen végzett tényállást is magában foglalhassa" - mondta el munkatársunk kérdésére az egykor politikusként, ma zsidózó buziként funkcionáló Freshpig. Azon kérdésünkre, hogy miért lett buzi nem kívánt válaszolni, viszont további hasonló kérdések tekintetében ajánlotta, kérdezzük meg neonáci barátait, majd orvosunkat.
 «  vissza  «