Badifércing
Hódít a testösszenövesztés
Say Tho
Nyelvében patkányfércinggel élő milliomos kislány
Kínában egyre többen keresik fel plasztikai sebészüket, hogy tetoválásuk helyére valódi skorpiót vagy sárkányt varrassanak fel. Mint előző számunkban beszámoltunk róla, Kínaban néhány hete sikeres sziámi iker összenövesztést - "sziamizálást" - hajtottak végre. A műtét híre hamar eljutott a kínai felső egymillióhoz is, akik szinte megrohamozták a plasztikai sebészeteket. A tehetősebb kínaiak megunva a testükre tetovált nonfigurativ ábrákat, tigriseket, szüleik portréjat vagy a számukra egzotikus, ám értelmetlen magyar karaktereket a legújabb divat szerint valódi tigriseket, szüleiket és értelmetlen magyarokat varratnak fel.

Az újfajta badifércinget felhelyezése után az eddigiekkel ellentétben nem gyulladásgátlókkal kell kenegetni, hanem etetni és itatni kell.
Kedvenceink kedvencei: egy test, két lélek
A sziamizáltak számára külön szórakozóhelyeket is nyittatott a pekingi központi bizottság, ahol a gazdatestek táncolhatnak, míg a csatolt részekkel idomárok és magyar tolmácsok foglalkoznak.

A badifércing nem kíméli a kedvenceket sem. Sok gazdi a kedvencére is rávarratja a kedvence kedvencét, majd esetleg a kedvencét a kedvencével a gazdira.

Magyarországon sziamizáló műtétet egyelőre nem végeznek, mivel nálunk úgyis magától összenő, ami összetartozik.
 «  vissza  «