Művészet
Bayor és Kohs két pöcs
Faszkrobács-díjas alakítás a nemzet színészeitől
Film-Színház-Zsuzsika
Valóban elemről megy?
A két jó barát, Bayor és Kohs két péniszről szóló filmhez adja a hangját. A testhezálló szerepre sokáig készültek a művészek. Bayor egy Beate Use katalógus vibrátorait próbálta végig, hogy meggyőzően tudjon majd dorombolásszerű hangot adni az általa megformált műférfiasság alá.

"Nekem azért könnyebb dolgom volt, hiszen kettőnk közül Kohs a nagyobb fasz" - viccelődött Bayor. Az évek óta a Bayorhoz fűződő alkoholos viszonyárol és zongorázó kislányokról szóló pedofil képzelgéseiről ismert sztár nem maradt adós a csípős válasszal. "Az lehet, hogy én vagyok a nagyobb, de en legalabb belevihetem a szerepbe a sajat tapasztalatomat, míg a Bayornak egy vibrátor berregtetése jutott csak".

A két pöccsel furcsa es vicces esetek történnek a filmben. Hol egy reggeli műsorban próbálják összemérni erejüket a magyar nyelv szabályaival, hol humoros éjszakai műsorban kell játszak a hülyét. Bayor a film egyik kulcsjelenetében Kohs fejét beleveri a csalánba, mire ő bosszúból kiveri Bayorbol a góliát elemet. A film poénját, a vazelinban fuldokló ostoros kurvát nem akarjuk elárulni, de annyit elmondhatunk, hogy lesz benne szerelem, betörés a spermabankba, ének a Kotton Klubban, és egész végig csak úgy spriccelnek majd jobbnál-jobb poénok.
 «  vissza  «