Sztory 
 
Zsidózhatnak-e
a buzik? »
  2003. december 3. Budapesti kiadás, kb. kéthetilap Archívum  
A szerk.
Fontos közlemény
Sztory
Mint látják, lapunk mostantól változatlan tartalommal és színvonalon, ám új névvel jelentkezik.  »  tovább  » 
Halál
Pedig akár meg is halhatott volna
Munkatársunktól
Azt hittem, hogy meg fogok halni, de szerencsére életben maradtam - nyilatkozta munkatársunknak a sokszínű sztár, akit egy uszodában ért utol a halál fürdőmestere. De Aldöfi fittyet és spenótfőzeléket májdarabkákkal hányt neki és inkább életben maradt.
 »  tovább  » 

Napi bölcsesség

Mindent ellophatsz, csak az ég levegőjét, a folyók vizét, a madarak csicsergését és a saját holmidat nem.

(Japán tankra)

Brittudósok
Brit tudósok felfedezték a világ legeladhatóbb bulvárcímét
Finánc Times
Brit tudósok 12 éves kutatómunka után felfedezték a világ legjobban eladható bulvárcímét. A John F. Dailymirror által vezetett 78 fős team computer tomográffal (CT) vizsgálta hüllők agyát, miközben kölünböző bulvárújságok szalagcímeit mutatták nekik. A felmérés eredménye még a kutatókat is meglepte.  »  tovább  » 
Emese (21) szeret kirándulni, ezért megörült, amikor reggel kinézett az ablakon, és látta, hogy szép idő van. Azonnal felhívta barátnőjét (a képen nem látható), akivel megbeszélt egy találkozót. A huncut mosolyú lány tapasztalt kirándulóként tudja, hogy az ősz nagyon csalóka, ezért aztán fogta hátizsákját, és minden ruháját belepakolta. Nemsokára megdöbbenéssel vette észre, hogy nem találja szokott helyen a ruháit, de már sürgetett az idő, indulni kellett. Barátnője közben telefonált és lemondta a randit, így most Emese egy alkalmas útitársra vár.
Buzizás
Magyar Távlati Iroda
Inkább nyaljanak szemöldököt!
Alkotmányossági aggályokat vet fel, hogy bárki, még akár a buzik is szabadon zsidózhatnak. A kérdés annak kapcsán merült fel ismét, hogy Freshpig László egy tárgyaláson rózsaszín tüllszoknyában, kirúzsozott szájjal állt neki zsidózni.
 »  tovább  » 
Szavazzon!

Milyen állat szeretne Ön lenni?

Oroszlán
Kecske
Mindegy, csak bekerüljek a BPTV-be

 
Sztory
országos internetes médiatényező
 
Támogatóink: Panasound, Samyo, Levi's
 
Kéziratokat nem őrzünk meg és nem küldünk vissza!
Művészet
Faszkrobács-díjas alakítás a nemzet színészeitől
Film-Színház-Zsuzsika
Részlet a filmből
A két jó barát, Bayor Endre és Kohs Sándor két péniszről szóló filmhez adja a hangját. Az arcukat ezúttal nem vállaló színészóriásoknak a fittyedt, izgalommentes kezdettől a hatalmas ivű befejezésig 1000 hangon kell megszólalniuk.
 »  tovább  » 
Társaságra vágyik? Magányos?

Mi segítünk Önnek megtalálni

álmai hölgyét!

Jocó angyalai minden igényét kielégítik.

Akció: egy óra most csak fél óra áráért!

(x)
Humor
PAP JÁNOS rovata

Az anyós a legjobb orvosság az alkoholizmus ellen

Két barát beszélget egymással:
- Mondd öregem, hogy szoktál le az italról?
- Amikor részegen hazamentem, mindig duplán láttam az anyósomat.
 = SPORTMÚZEUM =
Badifércing
Say Tho
Boldog kínai milliomos, orrára varrt kutyával
A tetoválások többé már nem trendiek. Kínában egyre többen keresik fel plasztikai sebészüket, hogy tetoválásuk helyére valódi skorpiót vagy sárkányt varrassanak fel. Mint előző számunkban beszámoltunk róla, Kínában néhány hete sikeres sziámi iker összenövesztést - "sziamizálást" - hajtottak végre. A műtét híre hamar eljutott a kínai felső egymillióhoz is, akik szinte megrohamozták a plasztikai sebészeteket.
 »  tovább  » 
Megkérdeztük
Ön kit-mit varratna a testére?
Galldown
Tibor, csatornaszerelő, de másról is tud számlát adni
Cindy Crawfordot szeretném térdelve, szájjal felém fordulva. Az ő hátára meg lehetne Jenna Jamsont. És van egy kutyám is.

Béla, nyugdíjas csillés
Nem is vagyok csillés, hanem ügyvéd vagyok, és olyan pert varrok a nyakatokba, hogy a pöcsötöket dugóhúzó alakúvá gyűri a kétségbeesés.

Anita, hamburger előadó egy gyorsétteremben
Szeretnék magamra varratni egy olyan ruhát, amiben nem látszana, ha kövér lennék, ami nem vagyok, és a kecsöp csöppök sem mutatnának rajta csúnyán. Adhatom nagykrumplival, nagykólával?

Vader, Sith lovag
Egy woockiet nagyon szeretnék a talpamra. Tudja a Halálcsillagon, ahol lakom, mindig olyan hideg van. Egy kényelmes, puha woockieban jobban érezném az erőt.